Duyuru Arşivi

ÖDÜL TÖRENİ

2014 – 2015 Eğitim ve öğretim döneminin 1.kısmını başarılı şekilde bitirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Birinci dönem boyunca her sınıf seviyesinden, deneme sınavları ve en fazla kitap okuyan öğrencilerimiz, seminer salonu sahnesinde büyük alkışlar eşliğinde ödüllendiriyoruz.

Ödüllendirilmiş başarı daha büyük başarılara cesaret verecektir.

Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz ve hayırlı tatiller dileriz.

22 Ocak,2015-Perşembe

OKUMAYA GEÇTİM, PASTAMI KESİYORUM VE KAHVALTI

17 OCAK 2015 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 09.30 – 11.30 ARASINDA AK İRFAN KOLEJİ KONFERANS SALONUNDA 1.SINIFLARIN OKUMA PASTASI VE KAHVALTI PROGRAMI YAPILACAKTIR.

PROGRAMA BÜTÜN 1.SINIF VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

İLAHİYATÇI, YAZAR MAHMUT ULU KONFERANSI

19 OCAK 2015 PAZARTESİ GÜNÜ İLAHİYATÇI, YAZAR MAHMUT ULU AKSARAY BELEDİYESİ TİYATRO SALONUNDA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE VE VELİLERİNE YUNUS EMRE DE AŞK KONULU KONFERANS YAPACAKTIR.

YAZARIN KİTAPLARI OKULUMUZDAN TEMİN EDİLEBİLİR. YAZARIMIZ AYNI ZAMANDA 15 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 15.00 DE OKULUMUZDA KİTAPLARINI İMZALAYACAKTIR.

BÜTÜN VELİLERİMİZ DAVETLİDİRLER.

ŞUBAT TATİLİ KAMP PROGRAMI

19 -30 OCAK 2015 TARİHLERİ ARASINDA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK 1.DÖNEM DERS TEKRARI PROGRAMI YAPILACAKTIR. PROGRAMA KATILIM ZORUNLUDUR.

KAMP PROGRAMINDA GEZİ, ETKİNLİK, SEMİNER, EĞLENCİ VB. UYGULAMALARDA YAPILACAKTIR.