Duyuru Arşivi

Kıyafet satışlarımız 14-16 Eylül tarihleri arasında okulumuzda yapılacaktır.

14 Eylül,2017-Perşembe

Anasınıfı ve 1.Sınıf Veli toplantılarımız 16 Eylül Cumartesi günü saat 11.00'da yapılacaktır.

14 Eylül,2017-Perşembe

Özel Ak İrfan Koleji Anasınıfı, öğrencilerine yeşilin ve ağaçların hayattaki önemini, doğa ve çevre bilincini vurgulamak için fidan dikme etkinliği düzenledi.

Geleceğin büyükleri olan çocuklara yeşili sevdirmek, korumak ve bilgilendirmek amacıyla ağaç çeşitlerini tanıtıp, ağaç dikmenin önemini anlatmak için böyle bir etkinlik düzenledik.

Yunus Emre Aktaş Anaokulu bahçesinde ağaçlandırma çalışmasına katılan anasınıfı öğrencilerimiz ‘’Bizimde bir ağacımız olsun.’’ ‘’Bir fidan bin insan.’’ diyerek fidan diktiler. Ağaç dikim sırasında keyifli vakit geçiren, bilgi alışverişinde bulunan öğrencilerimiz fidanlarını diktikten sonra can sularını verdiler. Ağaçlarımızın üzerine minik kalplerle isimleri yazıldı.

Çocuklarımıza doğal yaşamı sunmaya çalışarak, doğaya saygılı ve doğayı seven bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Haberle ilgili resim galerisi için tıklayınız...

17 Ekim,2017-Perşembe